Meci egal între Daliana Carei și echipa campioană Olimpia Cluj Napoca

• publicat la: 26 mai 2021
Meci egal între Daliana Carei și echipa campioană Olimpia Cluj Napoca

Fotbalistele careienece de la Daliana au făcut meci egal cu echipa ce deține titlul de campioană a României, Olimpia Cluj-Napoca. Felicitări antrenorului Nicușor Jurj precum și sportivelor noastre!

Pe stadionul Victoria Carei a avut loc marti, 25 mai 2021, de la ora 18,00, întâlnirea dintre echipele de fotbal feminin A.C.S. DALIANA Carei – Olimpia Cluj-Napoca  din cadrul C.N. Fotbal Feminin Junioare U15.

Potrivit scorului de la finalul meciului, fotbalistele careiene au fost egalele campioanelor  deși prima repriză a aparținut net gazdelor prin prestație și au suprins plăcut puținii suporteri.

Începutul furibund al fetelor careiene avea să se concretizeze în minutul 8, când Alisia Lazea, printr-o preluare de manual, intră în careu singură și marchează (1-0). După un minut, marcatoarea primului gol nu poate fi oprită în careu decât prin fault și penalty clar, ratatat însă de Patricia Zdroba. Ocaziile neconcretizate ale gazdelor se întrerup în minutul 22, când Delia Linzenbold, pe partea stângă, după un sprint de 40 metri, marchează lângă bară (2-0).
Campioana ripostează după și marchează din fața porții în minutul 29 prin Ana Filip (2-1), scor care rămâne neschimbat la pauză.
Repriza secundă aduce un joc de angajament și risipă de energie iar în minutul 63 un banal henț pe partea stângă, aproape de tușă, aduce un gol nesperat al oaspeților.

Ana Florică aduce o egalare, centrând cu boltă, iar mingea cade în poarta părăsită de portar (2-2).
La gazde, a intrat în minutul 48 Flavia Balla, iar datorită mizei și rezultatului nu au intrat în joc Pop Mădălina și Toth Diana.
Lotul Daliana: Gavriș Andrada (portar), Danciu Alexandra, Molnar Alina, Leașcu Lorena, Ghetina Andrea (fundași), Linzenbold Delia, Todea Denissa, Cheptea Denisa, Lakatos Krisztina (mijlocași), Zdroba Patricia și Lazea Alisia (atacanți).
”Un pic a lipsit și eram precum buturuga mică să răstoarne carul mare… pentru echipă importantă este acumularea de experiență prin joc. Mulțumesc oamenilor de fotbal Tabi Zsolt, Nintaș Răzvan și Heinrich Ioan, care ne-au fost alături” a declarat antrenorul Nicușor Jurj.

”Pot să vă asigur că pe stadionul Victoria Carei s-a respectat motto-ul echipei. Fetele aici și acum vom da totul pentru: Fotbal… DALI!… Glorie… DALI!”, a adăugat antrenorul Nicușor Jurj.
Următorul meci al fetelor de la Daliana va avea loc tot la Carei, sâmbătă, de la ora 18,00, în compania Fotbal Feminin Baia Mare.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu