Oferta educațională de la Liceul Iuliu Maniu din Carei nu cuprinde clase cu predare în limba română pentru ospătari

• publicat la: 17 mai 2021
Oferta educațională de la Liceul Iuliu Maniu din Carei nu cuprinde clase cu predare în limba română pentru ospătari

Ca orice unitate școlară care se respectă, Liceul Iuliu Maniu, prin conducerea sa, trimite comunicate de presă la toți cei care difuzează informații pe plan local.

Astfel, astăzi a fost transmis un comunicat  oficial privind planul de școlarizare pentru anul școlar 2021-2022. Așa cum am anunțat încă din data de 6 mai, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare nu a aprobat pentru Liceul Tehnologic Iuliu Maniu Carei nicio clasă de meserii cu specializarea ,,ospătar,, cu predare în limba română!

Premierul Cîțu a venit la Satu Mare la data de 11 mai, s-a fotografiat cu inspectoarea șefă și la atât s-a redus interesul său pentru situația elevilor români din județul cu conducere exclusiv UDMR.

Vrem clase cu predare în limba MATERNĂ și pentru elevii români care vor să devină ospătari sau vânzători comerciali!

În țara noastră am ajuns ca pe vremea  ocupației maghiare și austro-maghiare când nu aveam dreptul la clase cu predare în limba română, limba noastră maternă și limba oficială.

RUȘINE guvernării PNL-UDMR-USR și opoziției inexistente!

.

Analfabetul funcțional Szasz crede că doar pentru el a fost transmis  comunicatul, poate-poate mai câștigă ceva trafic pentru blogul său pe care postează în timpul programului de lucru de la Primărie, cu acceptul conducerii Primăriei și al Prefecturii Satu Mare. Stăpânirea UDMR Satu Mare vrea să reînvie perioada de dominație din evul mediu.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2021/05/copiii-romanilor-din-carei-nu-pot-invata-meseria-de-ospatar-in-limba-lor-materna-limba-oficiala-din-romania.html

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu