Primăria Carei maghiarizează numele unui consilier local

• publicat la: 24 mai 2021
Primăria Carei maghiarizează numele unui consilier local

Președintele Forumului Democrat German din Carei, Muller Ioan, a decedat la data de 5 februarie 2021. Potrivit Declarației sale de Avere, depusă anual în perioada în care a fost consilier, numele său a fost Muller Ioan. Nume scris cu mâna lui.

La ședința Consiliului Local Carei din 19 mai 2021, primarul Kovacs a inițiat un proiect de hotărâre pentru acordarea distincției Pro Urbe fostului consilier  János MÜLLER.

Lăsând la  o parte faptul că hotărârea nu se poate comunica domnului Muller decât eventual în cadrul unei ședințe de spiritism, se pune  întrebarea: cum se pot  întocmi documente oficiale cu nume de persoane ce nu corespund cu numele din cartea de identitate?

Inițial am crezut că e vorba despre  o altă persoană dar cititind LAUDATIO am văzut că e vorba de una și aceeași persoană.

Doar în Republica de la Carei unde legea e făcută de baronul local evazionist Kovacs se poate întâmpla așa ceva. Vă dați seama ce rău îl zgârie la urechi numele de Ioan din moment ce a trecut în proiect Janos! În mod normal un astfel de proiect e nul de drept.

Buletin de Carei

 

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu