Un careian de succes la emisiunea ,,La Măruță,,

• publicat la: 19 mai 2021
Un careian de succes la emisiunea ,,La Măruță,,

De ziua sa de naștere, careianul Devon Mozer s-a aflat alături de masa sa, Andrea Suto, în emisiunea postului Pro TV ,,La Măruță,,.

Totul se datorează mamei sale, Andrea Suto, asistentă la Spitalul Municipal Carei, care a descoperit vocea deosebită a fiului ei în timp ce acesta se  pregătea să dea examen pentru Facultatea de Medicină.

Ca orice mamă, a decis să se implice  și astfel a apelat la părerea unui profesionist în domeniu, Marius Moga.

Un simplu mesaj trimis pe Facebook celebrului Moga a avut de așteptat câteva luni până să primească răspuns dar a meritat. Piesele trimise au fost apreciate și abia când Marius Moga a sunat pentru a lua legătura cu expeditorul a aflat și Devon Mozer de acțiunea mamei sale.

Emoțiile au fost pe măsură, copleșitoare, și la aflarea veștii că e apreciat de Moga dar și acum, la emisiune.

Colaborarea dintre Marius Moga și Demzer, numele de scenă a lui Devon, se pare că e una dintre cele mai fructuoase. La început, după primele zile de lucru împreună, Devon a afirmat că  ,,n-am fost  niciodată așa de obosit dar și atât de fericit,,. Așa că nu regretă deloc că a renunțat la medicină.

Emisiunea de azi a fost deosebit de emoționantă. Devon mai are  un frate geamăn, Keny, dar și un frate mai mare, Kevin. Marius Moga a avut doar cuvinte de apreciere despre careianul nostru, spunând că are o voce specială, “internațională”.

La final, Demzer a prezentat live cea mai nouă piesă produsă în studiourile De Moga, “Today we pray.” (n.r. Astăzi ne rugăm).

Redacția  Buletin de Carei îi urează succes în carieră și un călduros “La Mulți Ani!”

Emisiunea

Lasati un comentariu