Cerem ajutor pentru nevandalizarea și păstrarea curățeniei la Monumentul Ostașului Român

• publicat la: 24 iunie 2021
Cerem ajutor pentru nevandalizarea și păstrarea curățeniei la Monumentul Ostașului Român
.
Cerem ajutor de la viceprimarul Keizer pentru menținerea curățeniei la un obiectiv de for public monitorizat cu camere de supraveghere și anume Monumentul Ostașului Român din CAREI.
Astăzi de dimineață, viceprimarul Keizer a ieșit  cu o declarație de solicitare de ajutor  pentru menținerea curățeniei în urma răsturnării unui coș de gunoi amplasat peste drum de biserica romano-catolică.
.
.
Tot azi de dimineață, Monumentul Ostașului Român din CAREI era plin de deșeuri și resturi de semințe  în condițiile  în care obiectivul este monitorizat cu camere de supraveghere de dispecerul de la Poliția Locală din subordinea Primăriei Carei.
.
Ne vrem orașul înapoi, curat  și îngrijit, fără dictatori care să impună pe cine ajută financiar și pe cine nu și să refuze orice dialog oficial cu careienii, dovadă lipsa programului de audiențe de la Primăria Carei după instalarea trio-ului Kovacs-Keizer-Beko.
Monumentul Ostașului Român din CAREI a fost renovat din fondurile primite de Consiliul Județean( președinte Adrian Ștef)  în urma interpelării lui Ilie Ciută la Camera Deputaților  și la Ministerul Culturii iar pe perioada reabilitării a fost cedat în proprietatea efectivă a Muzeului  Județean pentru a  nu se spune că un primar udemerist a admis întreținerea lui.
.
.
.
.
.
.
.
Primarul evazionist Kovacs  încurajează transformarea lui în loc de joacă pentru copiii careienilor și refuză catarg cu drapel românesc amplasat de asociațiunea ASTRA Carei pe domeniu public din jur afirmând la  o ședință de Consiliu Local ..,,nu provocați maghiarii,,.
.
Atragem atenția conducerii exclusiv UDMR a municipiului Carei să învețe să respecte monumentele de for public, să respecte fiecare membru al comunității indiferent de naționalitate și să renunțe la discriminare.
Fiecare popor are istoria sa iar din poporul român s-a ridicat sculptorul Gheza Vida din Baia Mare pentru a ridica  acest monument simbol al eliberării pământului patriei de la granița de nord-vest de sub ocupația hortystă.
.
Daniela Ciută
.
https://www.buletindecarei.ro/2019/09/vandalizarea-monumentul-ostasului-roman-la-75-de-ani-de-la-eliberarea-careiului.html
https://www.buletindecarei.ro/2014/09/au-inceput-lucrarile-de-reabilitare-a-monumentului-ostasului-roman.html

Lasati un comentariu