Chemare la slujba de pomenire a Eroilor Neamului de la Valea Uzului

• publicat la: 8 iunie 2021
Chemare la slujba de pomenire a Eroilor Neamului de la Valea Uzului
Buletin de Carei  se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Deranjează informațiile oferite! Intrați direct pe site (www.buletindecarei.ro ) pentru a ne citi și abonați-vă la știrile zilnice.  Doamne, ajută!
.
Joi, 10 iunie 2021, de la ora 17,00, va avea loc o manifestare de pomenire a Eroilor Neamului în cimitirul de la Valea Uzului. Președintele asociației Calea Neamului, Mihai Târnoveanu, invită toți creștinii să participe la slujba de pomenire a eroilor.
,,Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc, la Valea Uzului, Cimitirul Internațional al Eroilor!
Joi, 10 iunie, ora 17, răspundem Prezent în fața Eroilor Neamului, în ziua sfântă a Înălțării Domnului, Ziua Eroilor, în locul unde militarii armatei române și-au dat viața în bătăliile desfășurate pe Valea Uzului în Primul Război Mondial.
Manifestările omagiale prin care ne reafirmăm hotărârea de a apăra cele 52 de Cruci și Monumentul sunt organizate de Asociația Calea Neamului și de Primăria Orașului Dărmănești. Facem chemare către toți românii de pe Linia de Fier a Moldovei, Dărmănești, Dofteana, Comănești, Târgu-Ocna, Onești, facem chemare către toți românii din țară, să fie prezenți cu steaguri tricolore și icoane în mâini, să facă Scut de neînvins în jurul jertfei Eroilor noștri, în jurul sfintelor Cruci.
Acestea mai sunt în picioare acum, datorită voinței noastre comune, datorită prezenței noastre din fiecare an. Nimeni nu va trece de noi dacă suntem hotărâți și uniți. Am dovedit asta și o vom dovedi în continuare!
Nu negociem Libertatea de a fi român, nu negociem memoria luptătorilor si martirilor noștri. Știu că vă este greu să mergeți si la Sfântu-Gheorghe și la București, la proteste, știu că este greu să vă împărțiți în atâtea lupte, atât de necesare, dar vă rog să rețineți un lucru, să fii român este într-adevăr greu, dar întotdeauna atât de frumos!
Vă îmbrățisez pe toți, chemându-vă, la fel ca de Trianon, la fel ca în ceilalți ani în Valea Uzului, la încă o clipă de Glorie a istoriei noastre, căci împreună suntem biruitori si putem respira Victoria, biruind deznădejdea.
Așa să ne ajute Dumnezeu!,, scrie Mihai Târnoveanu pe pagina sa.

Lasati un comentariu