Expoziția de cactuși de la Carei are afiș și în limba română

• publicat la: 8 iunie 2021
Expoziția de cactuși de la Carei are afiș și în limba română

Expoziția de cactuși programată pentru perioada 10-13 iunie 2021 la castelul din Carei are de astăzi și un afiș în limba română. Mulțumim organizatorilor pentru promptitudine. Comunicatul remis pe adresa redacțiilor și persoanelor din baza de date păstrează și afișul în care limba română nu are caracter oficial. Era suficient  un singur afiș ce putea fi bilingv dar cu respectarea caracterului oficial al limbii române.

https://www.buletindecarei.ro/2021/06/expozitie-de-cactusi-la-carei-afisul-nu-respecta-limba-oficiala-din-romania.html

Începând de joi, 10 iunie 2021, până duminică, 13 iunie 2021, inclusiv, în aer liber, în fața intrării principale în Castelul Károlyi va avea loc o expoziție de cactuși, organizată de Asociația Colecționarilor de cactuși AZTEKIUM, din Satu Mare.

Vor fi prezenți 17 expozanți din județele Cluj, Satu Mare, Maramureș, și alte zone din țară, dar și din Ungaria. La eveniment va fi reprezentată și cunoscuta colecție „Vida Gheza” din Baia Mare. Întrucât ne aflăm în luna iunie, multe dintre plantele expuse vor fi înflorite, un motiv în plus de atracție pentru vizitatori. Vor exista și prezentări ale plantelor pentru grupurile de elevi sau copii de la grădinițe, care vor vizita expoziția. Organizatorii le vor pune la dispoziție pliante despre exponate în limbile română și maghiară. De asemenea, va exista și o tombolă, iar câștigătorul va intra în posesia unei plante deosebite.

Programul de vizitare a expoziției este: Joi, 10 iunie – sâmbătă, 12 iunie, între orele 10.00 – 18.00, duminică, 13 iunie, între orele 10.00 – 14.00.

Evenimentul este organizat de Asociația Colecționarilor de cactuși AZTEKIUM, din Satu Mare, cu sprijinul Muzeului Județean Satu Mare, secția Carei.

Lasati un comentariu