Expoziție de cactuși la Carei. Afișul nu respectă limba oficială din România

• publicat la: 7 iunie 2021
Expoziție de cactuși la Carei. Afișul nu respectă limba oficială din România

 Începând de joi, 10 iunie 2021, până duminică, 13 iunie 2021, inclusiv, în aer liber, în fața intrării principale în Castelul Károlyi va avea loc o expoziție de cactuși, organizată de Asociația Colecționarilor de cactuși AZTEKIUM, din Satu Mare.

Vor fi prezenți 17 expozanți din județele Cluj, Satu Mare, Maramureș, și alte zone din țară, dar și din Ungaria. La eveniment va fi reprezentată și cunoscuta colecție „Vida Gheza” din Baia Mare. Întrucât ne aflăm în luna iunie, multe dintre plantele expuse vor fi înflorite, un motiv în plus de atracție pentru vizitatori. Vor exista și prezentări ale plantelor pentru grupurile de elevi sau copii de la grădinițe, care vor vizita expoziția. Organizatorii le vor pune la dispoziție pliante despre exponate în limbile română și maghiară. De asemenea, va exista și o tombolă, iar câștigătorul va intra în posesia unei plante deosebite.

Programul de vizitare a expoziției este: Joi, 10 iunie – sâmbătă, 12 iunie, între orele 10.00 – 18.00, duminică, 13 iunie, între orele 10.00 – 14.00.

Evenimentul este organizat de Asociația Colecționarilor de cactuși AZTEKIUM, din Satu Mare, cu sprijinul Muzeului Județean Satu Mare, secția Carei.

 

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu