La Carei se ascunde adresa terenurilor propuse spre vânzare. Se cere licență de explorare și exploatare apă termală

• publicat la: 8 iunie 2021
La Carei se ascunde adresa terenurilor propuse spre vânzare. Se cere licență de explorare și exploatare apă termală

Miercuri, 9 iunie 2021, de la ora 12,00, va avea loc ședința  publică a Consiliului Local Carei. Se va valida un nou consilier din familia UDMR pe modelul dâmbovițean atât de blamat de ei, doamna Haller, fostă Tempfli.

Pe Ordinea de Zi figurează mai multe proiecte privind vânzarea de terenuri la care SE ASCUNDE locația lor exactă. Consilierii vor vota în orb sau lor li se comunică adresele terenurilor în cauză? Model brevetat de conducerea exclusiv UDMR Carei în Consiliul local Carei. Informații publice sunt ascunse intenționat de către inițiatorul de proiecte privind vânzarea de terenuri, primar Kovacs Eugen.

Și totul cu acordul tacit al Instituției Prefectului Satu Mare unde a fost numit director de cancelarie fiul său, Kovacs Robert. Evident după ce a pus  pe butuci și ultima societate de producție mic mobilier Ergo Class.

Punctul 9 este unul dintre cele mai interesante. Se cere aprobare pentru inițierea procedurilor de obținere a licențelor de exploatare apă termală la Carei.

Adică Ștrandul Termal funcționează cu apă încălzită la boiler pentru 1.000 euro chirie pe an?!

Cert este că indiferent de culoarea guvernărilor din România, în Republica de la Carei brațul legii este foarte firav. Statul român nu este interesat aici de respectarea legilor țării de către grupul de interes ce gravitează în jurul conducerii exclusiv UDMR a mun.Carei. Cei cenzurați și amenințați în mod direct suntem noi, redacția Buletin de Carei, care oferă mereu informații documentate.

.

ORDINEA DE ZI

Buletin de Carei

Lasati un comentariu