PNL și USR dau propunerii UDMR funcția de Avocat al Poporului român

• publicat la: 24 iunie 2021
PNL și USR dau propunerii UDMR funcția de Avocat al Poporului român

Candidatul pentru funcţia de Avocat al Poporului, Fabian Gyula, nominalizat de UDMR, a declarat miercuri că s-a pensionat anul trecut, la vârsta de 49 de ani, iar pensia sa de magistrat este de peste 10.000 de lei. Întrebat dacă 49 de ani este o vârstă potrivită pentru a ieşi la pensie, acesta a spus: „Raportat la presiunea la care eşti supus în magistratură, da”. ONG-ul UDMR a obținut la alegerile parlamentare 348 mii voturi adică sub 6%. Oare are și cetățenie maghiară?

Potrivit stiripesurse.ro , deputatul USR Tudor Benga transmite că nu îl va vota pe Fabian Gyula pentru funcţia de Avocat al Poporului, în condiţiile în care acesta beneficiază de pensie specială şi, potrivit informaţiilor pe care le deţine, susţinerea pentru acest candidat nu a fost formalizată în forurile de conducere ale formaţiunii.

Candidatul pentru conducerea instituţiei Avocatul Poporului a afirmat că jurisprudenţa Curţii Constituţionale este „clară în favoarea magistraţilor” în privinţa pensiilor acestora.

Trăgând linie și concluzionând, funcția de Avocat al Poporului va fi dată de alianța PNL-USR unui reprezentant al unui ONG constituit pe criterii etnice, ONG care face parte din Parlamentul României datorită celor 348.262 voturi obținute!

Deci Avocatul Poporului român va fi un reprezentant al unui ONG care a obținut 348 mii voturi la alegerile parlamentare. RUȘINE Partidul Național Liberal! RUȘINE USR-PLUS! RUȘINE partidelor care nu fac opoziție la alianța contra poporului român!

Zecile de procente  obținute de unele partide la alegerile parlamentare sunt aruncate la lada de gunoi de interesele politicienilor cocoțați în funcții cărora nu le fac față.

Cetățenii români care au votat în decembrie 2020 vor descoperii cât de curând că votul lor  nu mai contează, nu este relevant.

.

Cenzura Facebook lovește pagina Buletin de Carei în urma numeroaselor raportări ale celor ce se simt cu musca pe căciulă. Traficul postărilor este limitat iar distribuirea este ori blocată ori  restricționată la  un anumit număr. Mai mulți cititori au semnalat faptul că nu li se permite distribuirea postărilor Buletin de Carei și nici comentariile nu le apar. Postările noastre ajung pe paginile oamenilor în feed NUMAI prin share-urile pe care le dați voi, cei care apreciați. Fiți pe pace, mergem mai departe.

Distribuiți.

Lasati un comentariu