Poliția Municipală Carei a aplicat sancțiuni mașinilor cu difuzoarele date la maxim

• publicat la: 7 iunie 2021
Poliția Municipală Carei a aplicat sancțiuni mașinilor cu difuzoarele date la maxim

Poliția Municipală Carei s-a implicat și a aplicat sancțiuni în cazul autoturismelor cu numere de Ungaria care nu respectă legislația din România  și tulbură liniștea publică. Respectivele mașini nu aveau nicio autorizație deci prestau activități ilegale.

De ani de zile  liniștea municipiului Carei este tulburată de răcnetele care răzbat din difuzoarele montate pe mașini cu numere de Ungaria. Nu a scăpat atacului acustic nicio zonă a municipiului Carei. Deși am semnalat acest aspect de nenumărate ori nu s-a dorit a se interveni pe plan local pentru respectarea legii. Poliția Locală nu a reușit deloc să surprindă în trafic aceste mașini care deranjau careienii.

În plină perioadă de restricții adică atât  în timpul Stării de urgență cât și a Stării de alertă, mașinile cu difuzoarele date la maxim circulau nederanjate de nimeni, având portbagajele pline de burdufuri soioase de material textil în care doar pasagerii știau ce se transportă. DSP nu a fost interesată dacă aceste mașini prezintă sau nu risc epidemiologic.

S-a dovedit încă o dată că nimeni din conducerea orașului nu este interesat de asigurarea ordinii și a liniștii publice așa cum nu sunt interesați nici de iluminarea corespunzătoare a trecerilor de pietoni din Carei pe timp de noapte. Doar semnalările repetate ale Buletin de Carei au dus la intervenția Poliției Municipale  pentru respectarea legalității.

Careienii care mai sunt deranjați de autoturismele cu difuzoarele date la maxim sunt rugați să sune la Dispeceratul Poliției Municipale(0261 861 222) sau la redacție.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu