Prefectul Altfatter Tamas vine la Carei de Ziua Eroilor. Tăcere la Primăria Carei

• publicat la: 9 iunie 2021
Prefectul Altfatter Tamas vine la Carei de Ziua Eroilor. Tăcere la Primăria Carei
.
Prefectul Altfatter Tamas  a convocat astăzi 09.06.2021 ședința săptămânală de lucru cu structurile Ministerului Afacerilor Interne și cu participarea conducerii Direcției de Sănătate Publică Satu Mare în cadrul căreia s-a realizat analiza situației operative privind ordinea și siguranța publică și a activităților de verificare a respectării regulilor de prevenire a răspândirii coronavirusului. La ședință au participat și reprezentanții Ministerului Apărării Naționale, în vederea stabilirii ultimelor detalii organizatorice pentru asigurarea comemorării Zilei Eroilor, de Praznicul Înălțării Domnului.
Anul acesta, prin Hotărârea Guvernului nr. 614/03.06.2021 a fost aprobat Programul manifestărilor prilejuite de Ziua Eroilor – 10 iunie 2021, în baza căruia instituțiile statului organizează ceremonii, activități, manifestări și evenimente cu scopul cinstirii memoriei eroilor români care s-au jertfit pentru Patrie.
Astfel, în toată țara, începând cu ora 12,00 vor fi organizate ceremonii militare care vor culmina cu momente de rostire a numelor eroilor căzuți la datorie în războaiele purtate de Armata României.
În județul Satu Mare vor fi organizate două ceremonii, una la Monumentul Ostașului Român din municipiul Carei, cu participarea prefectului Altfatter Tamas și a subprefectului Lavinia Kiss ( fără oră comunicată – n.r.) și una la Monumentul din Cimitirul Eroilor din municipiul Satu Mare, cu participarea subprefectului Radu Bud.
Lista eroilor de război căzuți la datori în războaiele purtate de Armata României – Evidența eroilor identificați după locurile de înhumare, structurată pe județe și conflicte armate poate fi consultată pe site-ul Ministerului Apărării Naționale – www.mapn.ro.
.
Primăria Carei nu a anunțat încă niciun program pentru Ziua Eroilor.
.
Buletin de Carei
.
Cenzura Facebook lovește pagina Buletin de Carei în urma numeroaselor raportări ale celor ce se simt cu musca pe căciulă. Traficul postărilor este limitat iar distribuirea este ori blocată ori  restricționată la  un anumit număr. Postările noastre ajung pe paginile oamenilor în feed NUMAI prin share-urile pe care le dați voi, cei care apreciați. Ca administrator al paginii Buletin de Carei nu pot încărca imagini pentru Albume foto, nu pot promova mereu conținutul paginii dar fiți pe pace, mergem mai departe.
Distribuiți.

Lasati un comentariu