Primăria Carei nu publică nimic despre prezența secretarului de stat Barabási la adunarea din Sala Festivă

• publicat la: 14 iunie 2021
Primăria Carei nu publică nimic despre prezența secretarului de stat Barabási la adunarea din Sala Festivă

Liderii UDMR din județ vor parteneriat cu Ministerul Agriculturii pentru  ,,renovarea mai multor clădiri istorice neutilizate,,. Anunțul a fost făcut de Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, la sediul Primăriei Carei. Evident că până și apa servită a fost doar cu înscrisuri în limba maghiară.

Pe pagina Consiliului Județean Satu Mare a apărut o știre despre o întâlnire a agricultorilor sătmăreni, a primarilor  și fermierilor la sediul Primăriei Carei pentru o întâlnire cu Barabási Antal Szabolcs, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în data de 10 iunie 2021.

Potrivit  imaginilor, discuțiile au avut loc în Sala Festivă a Primăriei Carei. Pe pagina  oficială a Primăriei Carei nu apare deloc această știre la care a luat parte și primarul Kovacs în calitate de cetățean se pare. Nici pe site-ul oficial al UAT Carei nu e de găsit informația. Bine că plătim din bugetul nostru local două angajate  la Departamentul de Comunicare  și doi consilieri ai primarului care se ocupă de ,,scris,,.

Unii dintre  fermierii din zona Carei afirmă că nu au avut deloc cunoștință despre această întâlnire, nu au fost invitați, fapt ce ne face să ne întrebăm dacă a fost o adunare pentru ONG ul UDMR în incinta Primăriei Carei?

Dacă a fost o întâlnire privată a liderilor  UDMR de ce apare știrea pe pagina Consiliului Județean Satu Mare?

În mandatul premierului Cîțu se pare că UDMR face ce vrea în județul Satu Mare, fără a fi deranjat. Liderii UDMR din județ au fost în stare să vină la Carei fără coroane de flori pentru Ziua Eroilor dar au postat pe paginile instituțiilor  pe care le conduc că au depus coroane.

https://www.buletindecarei.ro/2021/06/unde-sunt-coroanele-depuse-de-institutia-prefectului-si-consiliul-judetean-satu-mare-la-carei-de-ziua-eroilor.html

Acesta e comunicatul postat pe pagina Consiliului Județean Satu Mare privitor la vizita secretarului de stat din Ministerul Agriculturii.

,,Agricultorii, fermierii și primarii sătmăreni s-au întâlnit astăzi, la Carei, cu Barabási Antal Szabolcs, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare și deputații parlamentari Nagy Szabolcs, respectiv Magyar Lóránd. În cadrul vizitei de lucru din județul Satu Mare, secretarul de stat i-a informat pe agricultorii despre proiectele și subvențiile lansate de ministerul pe care îl reprezintă, respectiv despre sprijinul acordat fermierilor care au suferit pagube materiale ca urmare a inundațiilor recente.
„Dincolo de discuția fructuoasă dintre cei implicați, un alt beneficiu al întâlnirii de astăzi este posibilitatea stabilirii unui parteneriat între Consiliul Județean și Ministerul Agriculturii, un parteneriat care ar facilita renovarea mai multor clădiri istorice neutilizate, aflate în posesia ministerului. Acesta este un pas foarte important pentru noi” – a declarat Pataki Csaba, adăugând că întâlnirea de azi a avut o importanță majoră deoarece secretarul de stat a fost informat despre problemele agricultorilor și fermierilor din județul Satu Mare, în timp ce, producătorii au reușit să obțină o imagine corectă despre oportunitățile oferite de minister,,.
.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu