Sancțiuni aplicate mașinilor cu megafoane ce tulbură liniștea publică

• publicat la: 23 iunie 2021
Sancțiuni aplicate mașinilor cu megafoane ce tulbură liniștea publică

Poliția Municipală Carei precum și Serviciul Rutier anunță că au efectuat verificări în cazul semnalărilor referitoare la mașinile cu număr de Ungaria care tulbură liniștea publică prin megafoanele folosite cu sonorul la maxim. Potrivit serviciului Urbanism de la Primăria Carei, mașinile  nu aveau avizele necesare pentru acest gen de activități.

,,În urma verificărilor efectuate au fost identificate mai multe persoane care au fost sancționate conform L 61/91 M  pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială și a ordinii și liniștii publice. Totodată au fost aplicate diverse sancțiuni, conform H.G. 1391/2006, pentru încălcarea legislației rutiere,, se specifică în adresa Poliției Municipiului Carei.

Se confirmă încă o dată că societatea civilă este cea care intervine pentru asigurarea unui climat decent și de liniște în comunitate. De ani de zile aceste mașini tulburau liniștea publică fără ca agenții de ordine să ia măsuri. Nici măcar în perioada Stării de Urgență sau Alertă mașinile  nu au luat pauză și au ,,vizitat,, fiecare stradă fără a fi deranjați.

Rămâne de văzut dacă mulțimea de decibeli va tulbura din nou liniștea comunității.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu