Ședință de îndată la Consiliul Local Carei cu 7 proiecte pe Ordinea de Zi

• publicat la: 17 iunie 2021
Ședință de îndată la Consiliul Local Carei cu 7 proiecte pe Ordinea de Zi

O ședință de îndată a Consiliului Local Carei a fost convocată de primarul evazionist Kovacs. Nu mai puțin de 7 proiecte de hotărâri fac parte din Ordinea de Zi. Unul dintre poiectele inițiate de primarul evazionist și secretos în ce privește activitatea administrației publice locale se referă la participarea municipiului Carei la un proiect pentru regiuni mai puțin dezvoltate  și anume măsuru referitoare  la prevenirea corupției la nivelul autorităților locale și creșterea transparenței eticii și integritării în cadrul instituțiilor publice locale. Una dintre aceste instituții este  și acel Centru Social unde se refuză înlocuirea steagului național zdrențuit.

Nu figurează în regim de urgență niciun proiect  pentru salvarea de la ruinare a Căminului Cultural din satul românesc Ianculești ce aparține de UAT Carei.

Ședința Consiliului Local este publică. Specialiștii de la Primăria Carei încă nu au găsit programe ușoare pentru ca ședințele de CL să se poată desfășura  și online. Sau poate nu toți consilierii sau cei din conducere știu să folosească o tabletă în acest sens…

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu