Un primar, un Prefect și un președinte de Consiliu Județean ascund gunoiul din fața cortului de vaccinare

• publicat la: 9 iunie 2021
Un primar, un Prefect și un președinte de Consiliu Județean ascund gunoiul din fața cortului de vaccinare

În loc să intervină pentru asigurarea curățeniei în fața cortului de vaccinare adus de Prefectura Satu Mare în colaborare cu Consiliul Județean la Piața agroalimentară, primarul din Carei se imortalizează în poze pentru a fi apoi distribuite ca dovadă pentru o activitate de succes.

Cei care au fost în piața Carei în ziua de  luni, 7 iunie 2021, au observat cu ușurință gunoiul de sub băncile de așteptare din fața cortului adus pentru servicii medicale.

Asigurarea unui climat de curățenie este una din cele mai neglijabile preocupări pentru toți cei care se laudă pe paginile instituțiilor guvernamentale de isprava lor de la Carei.

Careienii get-beget sunt deja sufocați de mizeria din oraș dar mai ales de tupeul baronilor locali care au acaparat orașul și care acum au girul Prefecturii și Consiliului Județean unde sunt tot reprezentanți ai UDMR.

Și noi care credeam că ni se va servi o lecție de civilizație și competență din partea conducerii exclusiv UDMR de la nivelul județului. Și când colo ei au preluat taman metehnele politicii dâmbovițene pe care o blamează de câte  ori au ocazia: adică și-au angajat în instituțiile statului copiii, nurorile, ginerii, finii,etc. Cazul primarului Kovacs de la Carei e cel mai reprezentativ.

Între timp se surpă porțiuni din pista de biciclete recent realizată pe strada Uzinei din Carei iar trecerile de pietoni din centrul municipiului sunt capcane pentru siguranța cetățenilor atât ziua cât  mai ales noaptea.

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu