Ziua Drapelului marcată la Carei de români. Autoritățile locale au lipsit și în acest an

• publicat la: 25 iunie 2021
Ziua Drapelului marcată la Carei de români. Autoritățile locale au lipsit și în acest an

Ziua Drapelului Național a fost  marcată astăzi în fața Monumentului Ostașului Român de la Carei în organizarea Direcției de Cultură și în prezența Asociațiunii ASTRA Despărțământul Aurel Coza, a Asociației Unirea 2009 si a Bibliotecii Municipale.

Autoritățile locale nu au fost prezente așa cum nu au fost prezente  nici în anii trecuți. Aversiunea față de drapelul național se manifestă constant fără ca autoritatea guvernamentală să intervină. Demnitarii statului român din Carei, Kovacs Eugen și Keizer Ludovic, profită doar de avantajele statutului de demnitar și refuză să participe la Ziua Drapelului, Ziua Culturii Nationale sau Ziua Imnului.

Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură a dat citire unui material privind istoricul Drapelului Național iar părintele Valer a rostit  o rugăciune.

Pe pagina oficială a organizației guvernamentale UAT Carei nu apare nici anunțul pentru această manifestare la fel cum nu a apărut nimic despre comemorarea lui Mihai Eminescu. Drapelul Național este drapel pentru toți cetățernii români indiferent de naționalitate.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu