Abateri financiar contabile de peste 5 milioane de lei la Primăria Carei

• publicat la: 14 iulie 2021
Abateri financiar contabile de peste 5 milioane de lei la Primăria Carei

La Primăria Carei a avut loc un audit al Camerei de Conturi Satu Mare în cursul anului trecut. Rezultatele nu au fost făcute publice de Primăria Carei care ascunde până și CV-urile celor doi demnitari precum și Declarațiile de Avere ale unor angajați contractuali plătiți din bani publici.

Cu un aparat stufos la Serviciul de Contabilitate și un director economic, nu s-a reușit conducerea unei evidențe corecte. Astfel, în urma auditului, s-au constatat abateri financiar-contabile în valoare de 5.092.000 lei.

Abaterile au constat în:

-Menținerea nejustificată în evidența fiscală și contabilă la data de 31.12.2019 de venituri reprezentând debite din amenzi contravenționale aplicate unor persoane fizice decedate ulterior

-Stabilirea eronată a veniturilor salariale acordate funcționarilor publici și personalului contractual, peste nivelul reglementat.

-Abateri privind modul de aplicare a prevederilor legii privind proprietatea publică și regimul juridic al acesteia și a reglementărilor privind inventarierea bunurilor din domeniul public

-Nu a fost efectuată reevaluarea tuturor elementelor patrimoniale la termenul prevăzut de lege

A fost verificat și clubul CSM Victoria Carei.

.

 

Buletin de Carei

PS

Rugăm persoanele care preferă imagini idilice în locul informațiilor din realitatea careiană să nu se mai obosească să ne amenințe. Continuăm. Realitatea careiană dăunează grav imaginii demnitarilor din Carei și susținătorilor acestora.

Buletin de Carei

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu