Accident mortal la Carei. De circulație, nu de muncă

• publicat la: 3 iulie 2021
Accident mortal la Carei. De circulație, nu de muncă

Puțin înainte de ora 7 dimineața liniștea orașului a fost tulburată de sirenele mașinilor de poliție și ale SMURD care anunțau un eveniment neplăcut. A fost vorba într-adevăr de  un accident, unul de circulație, cu o victimă.

Astazi, în jurul orei 06:52, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină, la un accident rutier, pentru descarcerarea unei persoane, în municipiul Carei.
La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei și 3 ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.
În accident au fost implicate două autoturisme, într-un autoturism se afla o singură persoană, iar în cel de-al doilea autoturism implicat se aflau 4 persoane.
Odată ajunse la fața locului forțele profesioniste au intervenit pentru descarcerarea victimei. După ce victima a fost extrasă, a fost predată echipajului SAJ în stare inconștientă și necooperantă.
Au fost transportate 2 victime cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Carei.
.

Spre deosebire de acest accident de circulație, de accidentul mortal de muncă din data de 6 noiembrie 2020, din centrul municipiului Carei, nu se vorbește deloc. Nici până la această dată nu a fost emis vreun comunicat referitor la faptul că a avut loc accidentul mortal din 6 noiembrie anul trecut.  Și atunci au fost la fața locului unitățile de pompieri, de Poliție, SMURD….dar pentru că a fost vorba de  un accident de muncă al societății care efectua  lucrările din cadrul proiectului de Mobilitate accesat de Primăria Carei….nu s-a mai dat niciun comunicat, nu s-a consemnat pe plan local decât de către Buletin de Carei.

La locul accidentului mortal din fața Monumentului Ostașului Român din Carei încă se aprind lumânări și se depun flori în memoria victimei.

Lasati un comentariu