Cinci careieni au sechestrat și tâlhărit un bărbat

• publicat la: 21 iulie 2021
Cinci careieni au sechestrat și tâlhărit un bărbat

La data de 20 iulie a.c., în jurul orelor 03.00 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, de 34 de ani, din Tiream, cu privire la faptul că în aceaași noapte ar fi fost agresat de mai multe persoane necunoscute.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că în timp ce se afla în autoturismul personal, împreună cu o femeie, reclamantul, ar fi fost agresat de către 4 bărbați, care l-ar fi deposedat de mai multe bunuri.

Unul dintre bărbați ar fi urcat la volanul autoturismului și ar fi condus până la o locație unde reclamantul susține că avea o sumă de bani, sumă pe care bărbații ar fi dorit să i-o sustragă.

În urma verificărilor intreprinse, polițiștii au identificat toate persoanele implicate, fiind vorba despre 2 bărbați de 32, respectiv 23 de ani, 2 minori, de 14 ani și tânăra care îl însoțea pe reclamant, de 18 ani, toți din municipiul Carei.

În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, a celor cinci persoane identificate, urmând ca acestea să fie prezentate magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei pentru a se lua măsurile legale.

Verificările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și conducere fără permis.

 

Lasati un comentariu