Conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei refuză înlocuirea unui drapel național degradat

• publicat la: 1 iulie 2021
Conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei refuză înlocuirea unui drapel național degradat

Conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei tropăie cu bocancii pe simbolurile românești. A trecut o lună de zile de la prima semnalare a redacției Buletin de Carei privind starea de degradare în care se află drapelul național de pe instituția din subordinea Primăriei Carei.

Conducerea  exclusiv UDMR a municipiului Carei refuză cu încăpățânare să înlocuiască drapelul național zdrențuit de pe fațada Centrului Social din subordinea Primăriei Carei. Că doar la Instituția Prefectului a fost numit director de cancelarie fiul președintelui UDMR și primarului evazionist Kovacs. Prefectul a fost numit tot de către UDMR așa că cercul este închis. Mai rămâne să ne închidă ca  pe vremea ocupației hortyste sau dualiste dacă ne afișăm cu tricolorul românesc.

Drapelul Național este batjocorit la Carei. Nici directorul Centrului Social nu reacționează. După ce a fost unsă ca director executiv la Direcția de asistență socială, Monica Radu umblă tot cu ochii în pământ din moment ce nu vede când intră pe ușa principală drapelul național zdrențuit, la fel de zdrențuit ca cel al UE. Sau poate că cei din conducerea orașului nu acceptă schimbarea lui și directorul executiv se supune indicațiilor.

În mandatul premierului Cîțu, conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei face legea fără a fi deranjată de cineva. Niciun politician nu a luat atitudine pentru această situație, nici cei de la putere nici cei de la …opoziție.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu