Dimitriu Gabriela din Carei și-a lansat primul roman

• publicat la: 22 iulie 2021
Dimitriu Gabriela din Carei și-a lansat primul roman

Joi, 22 iulie 2021, de la ora 17.00, în sala de conferințe a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc lansarea volumului „Trecutul, labirintul viselor”, semnat de Dimitriu Gabriela.

În cadrul manifestării culturale au luat cuvântul Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, care a deschis evenimentul, autoarea, Dimitriu Gabriela, care a vorbit despre experiența creației, dar și despre personajele din roman, mulțumind totodată celor prezenți pentru susținere, doamna profesoară Donca Aurelia, care a prezentat volumul, preotul Bontea Cosmin, care a adus în discuție referiri cu privire la epoca în care se desfășoară acțiunea din roman. După alocuțiunile invitaților au mai luat cuvântul și persoane din public, doamna Budnariu Daniela, învățătoare din Piatra Neamț, rudenie și bună prietenă a autoarei, respectiv Nicoleta Latiș, bibliotecară la Biblioteca Municipală Carei.

Momentul artistic a fost susținut de solista Nuna Teodora, acompaniată la chitară de prof. Szűcs József.

Romanul de dragoste ,,Trecutul, labirintul viselor”, editat și tipărit la Editura Inspirescu, a fost început în noiembrie 2020 și terminat în aprilie 2021.

Autoarea a precizat că deja este în curs realizarea unui alt roman. La finalul evenimentului aceasta a acordat dedicații celor interesați și a purtat discuții pe tema romanului, răspunzând cu drag la întrebări.

Lasati un comentariu