Explozie la Combinatul Azomureș. După spitale bubuie și unitățile de producție românești

• publicat la: 7 iulie 2021
Explozie la Combinatul Azomureș. După spitale bubuie și unitățile de producție românești

Dușmanii României nu mai au răbdare. Trist este că nu se găsește încă ac de cojocul lor. După tragedia de la Colectiv, unde au murit zeci de români, au urmat incendii la spitalele din țară. Se urmăreste privatizarea lor. Planul demarat de Petre Roman continuă.

Săptămâna trecută a avut loc la Rafinăria Petromidia din Năvodari o explozie. Un bărbat a murit iar alți doi au avut arsuri severe pe corp.  Rompetrol Rafinare a promis sprijin pentru ca persoanele rănite să fie transportate în unități specializate din afara țării. În România  NU EXISTĂ niciun pat de spital pentru cei cu arsuri grave la 6 ani de la Colectiv.

Azi noapte a bubuit și la Combinatul Azomureș din Târgu Mureș. O explozie de proportii a zguduit Combinatul Azomureș  în jurul orei 1.00, explozie  urmată de un incendiu cu flacără deschisă si degajări de fum la statia de amoniac III din cadrul combinatului chimic.

Un bărbat de 50 de ani a suferit o fractură la membrul superior drept, constient, si a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente Târgu Mures, pentru continuarea îngrijirilor medicale, scrie ziare.com.

Pompierii militari  au actionat rapid în vederea localizării incendiului, acesta manifestându-se local, la nivelul aparaturii din proximitate si la capetele de teavă, în sprijinul lor venind si un echipaj CBRN, pentru efectuarea măsurătorilor specifice în cazul producerii unor astfel de situatii de urgență care implică substante periculoase, mai notează ziare.com.

 

.

 

Lasati un comentariu