Gabriela Dimitriu la primul roman. Lansare de carte la Carei

• publicat la: 19 iulie 2021
Gabriela Dimitriu la primul roman. Lansare de carte la Carei

Joi, 22 iulie 2021, de la ora 17.00, în sala de conferințe a Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc lansarea volumului „Trecutul, labirintul viselor”, semnat de Dimitriu Gabriela.

În cadrul manifestării culturale vor lua cuvântul doamna profesoară Donca Aurelia și preotul Bontea Cosmin.

Momentul artistic va fi susținut de solista Nuna Teodora, acompaniată la chitară de prof. Szűcs József.

Intrarea la eveniment este liberă! Vă așteptăm cu drag!

 Participanții la eveniment sunt rugați să respecte normele de prevenire a infectării cu noul Coronavirus. Purtarea măștii de protecție și respectarea distanțării fizice sunt obligatorii! Ce ați văzut la Casa de Cultură din Satu Mare în 16 iulie a.c. nu e pentru cetățenii de rând.

 Doamna Dimitriu Gabriela s-a născut în Adjud, județul Vrancea la 14 aprilie 1967. Copilăria și o parte a adolescenței și-a petrecut-o în Țibucani de Jos, Județul Neamț, locul sufletului și rădăcinilor sale.

Actualmente stabilită în orașul Carei, Județul Satu Mare în urma căsătoriei din decembrie 1988, unde a regăsit a doua familie de suflet. Timp de 21 de ani, a lucrat ca operator calculator, la Gara Carei, la Compania CFR Marfă. Este căsătorită de 32 de ani cu Dimitriu Radu Mihai. Are un fiu, Dimitriu Radu Gabriel de 31 de ani, care locuiește în Cluj.

  Activitate literară:

A colaborat la Revista „Extemporal Liric”, condusă de domnul Teodor Dume. A debutat cu Antologia de proză scurtă: ,,Primăvara se numără prozele ”, Editura Inspirescu 2021, mai apoi a urmat Antologia literară dedicată mamelor: ,,Mama-primăvara mea”, Editura Inspirescu 2021, directorul editurii fiind domnul George Terziu.

În iunie 2021, îi apare primul roman: ,,Trecutul, labirintul viselor”, editat și tipărit la Editura Inspirescu, roman început în noiembrie 2020 și terminat în aprilie 2021.

Lasati un comentariu