Incompetență sau scăpare voită la întocmirea Procesului Verbal al ședinței CL Carei?

• publicat la: 26 iulie 2021
Incompetență sau scăpare voită la întocmirea Procesului Verbal al ședinței CL Carei?

Funcționarii din Primăria Carei, plătiți din banii careienilor, nu consemnează corect într-un Proces Verbal nici dacă au o înregistrare video la dispoziție. Sau nu vor. Sau poate conducerea Primăriei Carei are ceva de ascuns. Nu este pentru prima dată când Procesele Verbale ale ședințelor CL de la Primăria Carei sunt incomplete.

Una peste alta, la ședința de îndată a CL din data de 8 iulie 2021, primarul Kovacs și-a exprimat la final recunoștința pentru munca de 10 ani depusă de managerul dr.Raț Elisabeta. Înregistrarea se află pe pagina oficială a Primăriei Carei dar dacă nu se aude bine o putem oferi pe a noastră celui care scrie Procesele Verbale. Pentru că în Procesul Verbal al ședinței din data de 8 iulie 2021, lipsește partea cu ,,aș mulțumi doamnei director cei 10 ani care a muncit în spital....,, la fel cum lipsește consemnarea privitoare la demisia managerului Raț anunțată tot de primarul Kovacs.

Minciunile sau dacă vreți dezinformările au devenit obișnuință la Primăria Carei dar nu numai. Nu am uitat de presa aservită.

 Adică la data de 16 iulie 2021, ora 10,57, apare pe pagina Primăriei un anunț în care scrie negru pe alb că managerul Raț a ocupat funcția din 2014  dar anterior acestei date se specificat că perioada lucrată a fost de 10 ani. Adică din 2011 și până în 2014 nu se contabilizează funcția de manager? Lipsesc ceva ,,docomente,,?

Din momentul acceptării demisiei managerului Raț, la ce specializare este încadrată ca medic?

https://www.buletindecarei.ro/2021/07/la-primaria-carei-nu-se-cunosc-operatiile-matematice.html

.

Cum rămâne cu consemnarea realității de la ședințele publice ale Consiliului Local Carei? Sau dacă avem prefect de la UDMR și director de cancelarie fiu al primarului UDMR de Carei se poate consemna orice și oricum? Se pare că în mandatul Cîțu orice este posibil!

Rușine angajaților din Primăria Carei plătiți din banul public care nu redau în Procesul Verbal toate discuțiile purtate la ședința de Consiliu Local!

Buletin de Carei

P.S.

După minutul 5,3 se poate auzi( încă) atât declarația despre demisie cât și despre cei 10 ani pentru care primarul mulțumește managerului Raț.

.

 

 

Lasati un comentariu