La Primăria Carei nu se cunosc operațiile matematice

• publicat la: 17 iulie 2021
La Primăria Carei nu se cunosc operațiile matematice

 

La bâlbele conducerii exclusiv UDMR a Primăriei Carei privitoare la concursul pentru postul de manager de la Spitalul Municipal Carei se adaugă și lipsa cunoașterii operațiilor simple ale matematicii din partea angajaților care răspund de pagina oficială a UATM Carei.

Priviți ce scrie pe pagina Primăriei Carei! Cică dr.Raț Elisabeta a ocupat funcția de manager din anul…2014. Atunci de ce domnia sa semna ca manager din februarie 2011? După modelul preluat de la șefii lor, angajații responsabili cu  administrarea paginii Primăria Carei ne sfidează inteligența și capacitatea de informare.

Pentru corecta informare, găsiți mai jos informațiile care atestă că din februarie 2011 am avut ca manager la Spitalul Municipal Carei aceeași persoană despre care un angajat din primărie spune că a avut mandat doar din 2014.

Până și primarul evazionist a mulțumit managerului Raț pentru activitatea sa de 10 ani din cadrul spitalului la ședința CL din 8 iulie 2021. Înregistrarea mai există încă pe pagina Primăriei Carei.

Grea mai e matematica pentru unii angajați  plătiți din banul public. Sau poate actele nu sunt în bună regulă?

.

 

 

Despre mișcările din cadrul conducerii Spitalului Municipal Carei au fost făcute câteva comunicări abia după relatările Buletin de Carei.

Careienii așteaptă în continuare medici specialiști la spital pentru toate compartimentele pentru a  nu fi nevoiți să apeleze la clinici private unde consultațiile sunt destul de piperate.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu