O persoană rănită la ștrandul Carei

• publicat la: 19 iulie 2021
O persoană rănită la ștrandul Carei

Una dintre persoanele care a fost duminică la ștrandul careian și a dorit să folosească toboganul din incintă a ajuns pe masa de operație a medicilor după ce a fost obligat să coboare treptele care se pare că nu erau în bună regulă.

Incidentul a fost consemnat de obiectiv-sm.ro și este ilustrat cu imagini destul de șocante.

https://obiectiv-sm.ro/2021/07/18/atentie-imagini-dure-satmarean-ranit-si-cusut-dupa-o-vizita-la-strand/

Totul s-a intamplat pe toboganul din strand, acolo unde, odată ajuns sus, satmareanului i-a fost interzis sa coboare in alunecare pe topogan, cum era normal, ci a fost pus să coboare pe scări, pe motiv ca angajatul de la topogan avea pauză.

Ştrandul termal  careian a fost dat în concesiune  de către Primăria Carei din anul 2002 pentru suma de 350 de euro…anual.  Suma s-a mărit la 500 de euro anual în momentul când firmei i s-au  mai dat 37 de ari de la fosta fermă de porci. Suprafaţa s-a mărit din nou când oraşul a făcut un schimb de terenuri , vorbim de 4 hectare pe care fostul primar Beko  le-a retrocedat apoi imediat şi astfel a fost posibilă cumpărarea lor. Tocmai fusese propusă extinderea ştrandului şi construirea de noi locuri de cazare aducătoare de profit pentru bugetul local.  Conducerea oraşului  a preferat să retrocedeze acel teren de lângă ştrand în loc să îşi construiască  o afacere aducătoare de profit. Dacă tot nu s-a plătit apa termală scoasă din subsolul României  măcar să fi beneficiat de  venituri la buget toţi careienii prin construirea unei afaceri a CL cu spaţii de cazare. Acum suma plătită de concesionar la Primăria Carei pentru ștrandul termal este de …1000 euro anual.

Lasati un comentariu