Spitalul Municipal Carei, schimbarea managerului și dezinformările marca Opinie de Carei

• publicat la: 7 iulie 2021
Spitalul Municipal Carei, schimbarea managerului și dezinformările marca Opinie de Carei

 Spitalul Municipal Carei se află în subordinea Consiliului Local Carei. Conducerea orașului taie  și spânzură în ce privește administrarea spitalului careian dar păstrează mister total când vine vorba de informări oficiale. 

La data de 1 august expiră mandatul de manager a dr.Rat Elisabeta de la Spitalul Municipal Carei. În cel mai pur stil securistoid, consilierul primarului Kovacs, în timpul programului în care este plătit din banii careienilor, se chinuie să ne convingă că albul nu este alb, că de fapt managerul de la Spitalul Carei nu a demisionat ci se va pensiona.

Că e normal ca directorul medical să preia atribuțiile mamangerului când de fapt avem și un director economic care poate prelua atribuțiile unui manager! De ce e normal ca DOAR  directorul medical să preia atribuțiile de manager?!

Consilierul Szasz, finul primarului evazionist Kovacs, crede că dacă i se permite ca să își ascundă Declarația de Avere  și Interese atunci se poate ascunde  și situația de la Spitalul Municipal Carei.

O nouă sfidare la adresa inteligenței careienilor vine din partea blogului consilierului primarului, Opinie de Carei. Se adaugă la dezinformările crase privind înlăturarea Troiței românești din Satu Mare, la polițista falsă din Piața Carei pentru care nu a fost capabil să ofere niciun comunicat oficial, la ,,directorul fără atestat de la Liceul Iuliu Maniu,, care nu s-a confirmat… de fapt la toate  dezinformările de tip securistoid pe care le promovează.

La data de 5 iulie 2021 a avut loc la Spitalul Municipal Carei o ședință a Consiliului de Administrație  la care a participat  și primarul evazionist Kovacs. Dacă Buletin de Carei nu consemna despre ce se petrece la spital nu ar fi existat nicio intervenție din partea celor plătiți din banul careianului pentru informări oficiale.

În timpul programului pentru care este plătit din banii careienilor, Szasz denaturează din nou realitatea pe blogul personal Opinie de Carei. Ceea ce altor angajați din Primăria Carei nu li se permite  i se permite finului primarului evazionist Kovacs. Că doar acum prefectul este de la UDMR iar directorul de Cancelarie de la Prefectură este fiul primarului evazionist Kovacs. Corb la corb nu-și scoate ochii. Ceea ce  nu înseamnă că ne pot prosti pe toți.

Citiți cum se chinuie Szasz să ne aburească…,,În perioada în care Elisabeta Raț se va ocupa de formalitățile necesare trecerii în pensie, atribuțiile de manager vor fi preluate de către directorul medical dr. Marius Belbe. Este un lucru perfect normal ca atribuțiile managerului să fie preluate de directorul medical în perioada în care acesta lipsește, fiind plecat de exemplu în concediu,,.

Limba română îi dă din nou bătăi de cap consilierului primarului evazionist. Nu înțelege deloc cum e cu predarea de atribuții și cu interimatul.

În altă ordine de idei, vom plăti un salariu de manager pentru dr.Raț  cât timp se va ocupa de formalitățile de pensionare? Va fi plătită tot cu salariu de manager pe perioada în care își va întocmi dosarul de pensionare? Szasz nu informează cititorii pe ce post va fi încadrată dr.Raț în perioada în care își va întocmi dosarul de pensionare. Ce fel  de jocuri practică conducerea municipiului Carei la Spitalul Municipal Carei?

De ce a  fost anunțată demisia dr.Raț la raportul de gardă din 1 iulie dacă de fapt ea vrea pensionarea?

Pentru orice persoană care dispune  de un minim de informații este mai mult decât  bine cunoscut faptul că întocmirea unui dosar de pensie nu durează decât o zi în care trebuie să completezi o cerere tip și să faci copii după actele necesare. Bănuim că dr.Raț are carte de muncă și toate celelalte adeverințe și acte solicitate așa că simpla lor xeroxare  nu poate dura săptămâni.
Szasz crede că dacă el scrie  pe blogul personal în timp ce e plătit din banii careienilor atunci și dr.Raț poate să își facă formalitățile de pensionare tot pe bani publici, în timpul programului de lucru. Szasz crede că asta este  normalitatea, să îți faci afacerile personale  pe bani publici și apoi să ascunzi care îți sunt veniturile ca personal contractual la Primăria Carei.

Câtă bătaie de joc la adresa careienilor și a celor care deschid pagina Spitalului Carei!  Plătim un departament de comunicare la Primăria Carei și doi consilieri ai primarului ce se ocupă de presă …degeaba.

 

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2021/07/dr-marius-belbe-manager-interimar-la-spitalul-municipal-carei.html

 

 

Lasati un comentariu