Numiri de directori în județ. Inspectoratul județean vrea director nou la Școala Gimnazială nr.1 Carei

• publicat la: 25 august 2021
Numiri de directori în județ. Inspectoratul județean vrea director nou la Școala Gimnazială nr.1 Carei

Adio concursuri pentru posturile de director. Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a actualizat lista cu directorii și directorii adjuncți numiți pentru noul an școlar.

Pentru municipiul Carei nu sunt schimbări majore. Încă se caută director pentru Școala Gimnazială nr.1 care are la ora actuală doar director adjunct. Prof. Nicolae Moldovan, fost consilier PSD, nu e pe placul Inspectoratului Județean. Nici al primarului care nu a pierdut nicio ocazie de a-l încondeia în CL. Este în schimb agreat directorul adjunct de la Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu, Mircea Terheș, tot de la PSD, care face echipă bună cu consilierul județean UDMR, Gindele Emeric.

La Liceul Industrial Iuliu Maniu rămâne ca director Mihaela Nuna, apropiată de UDMR. Aceasta a fost manager al unui proiect din  2019 al Ocolului silvic ”Codrii Sătmarului” avându-l ca șef pe Balog Sandor, președintele UDMR Moftin. În locul prof.Elena Coșarcă a fost numită prof. Silaghi Talida.

Nici la liceul romano-catolic Calasantius din Carei nu s-a decis cine va deține  funcția de director adjunct. Dar s-a aprobat ca liceul confesional să aibă și clase pe filieră tehnologică.

În mod curios, la Carei apar doar două grădinițe din cele 10 existente.

În municipiul Carei, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare  nu a aprobat pentru anul școlar viitor nicio clasă cu predare în limba română pentru meseria de ospătar-vânzător comercial. RUȘINE!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu