Primarul din Carei închide telefonul când află că e sunat de un reporter din București

• publicat la: 1 august 2021
Primarul din Carei închide telefonul când află că e sunat de un reporter din București

Ziarul de Investigații, zin.ro, consemnează faptul că primarul municipiului Carei a închis telefonul în nas  unui reporter care s-a prezentat civilizat și a dorit să pună o întrebare.

Incidentul s-a petrecut după Ziua Imnului Național, zi care a fost total ignorată de către conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei din România.

Reporterul bucureștean a sunat, s-a prezentat și a pus o întrebare legată de neparticiparea primarului la marcarea Zilei Imnului Național al țării unde deține statutul de demnitar, moment  în care primarul a închis telefonul.

Nu ar fi suspect de lipsă de maniere civilizate dacă ar fi oferit o explicație ulterioară pentru închiderea telefonului. În lipsa oricărei explicații se poate constata cât de manierat și de opac la dialog este edilul careian.

Pentru careieni nu este o noutate. Ultima sa apariție la Ziua Imnului a fost în 2012. Nu se înghesuie  nici la Ziua Drapelului ci doar la asigurarea de sinecuri politice pentru cei din familia sa.

https://www.buletindecarei.ro/2021/07/la-carei-conducerea-primariei-a-ignorat-ziua-imnului-national.html

În mod sigur  Ziarul de Investigații nu se află pe lista celor care beneficiază de contracte de publicitate cu Primăria Carei din moment ce i se trântește  telefonul în nas reprezentantului.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu