Un primar și un viceprimar din județul Satu Mare își țin ascunse CV-urile

• publicat la: 19 august 2021
Un primar și un viceprimar din județul Satu Mare își țin ascunse CV-urile

Avem la Carei un primar  și un viceprimar care își ascund din 2008 CV-urile. Un biet Curriculum Vitae (CV) pe care primarul  ar fi trebuit să îl facă public chiar din ziua în care candidatura sa la Primăria Carei a fost validată de Biroul Electoral este ținut la mare secret cu concursul Instituției Prefectului care tace ca patrupedul în păpușoi.

CV-ul primarului nu este disponibil pe site-ul oficial al Primăriei Carei așa cum s-ar fi impus din 2008. Nici al viceprimarului sau al altor persoane din conducere. Fapt ce dovedește că au ceva de ascuns, ceva de care se rușinează mai ceva ca premierul Cîțu.

Secretomania abuzivă este cultivată pe banii careienilor și este de cel mai înalt prost gust.

Știm că a reușit să îi asigure fiului său un post de director la Cancelaria Prefectului Satu Mare și fiicei suficiente voturi pentru a deveni consilier județean dar asta nu presupune că trebuie să țină ascuns  un document precum ,,mapa sa profesională,, care să ne arate oficial pe unde a muncit și ce “aptitudini și competențe personale” are pentru a conduce un municipiu. Să vedem cum s-a descurcat ca privat că pe bani publici e ușor să învârți pixul mai ales când nici nu dai socoteală pentru că ai spatele asigurat ca politician.

Curaj! Fiți bărbați toți cei din conducerea orașului și faceți public fiecare CV-ul personal.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu