Marcela Papici a îngenuncheat din nou Consiliul Județean Satu Mare și Spitalul Județean

• publicat la: 28 septembrie 2021
Marcela Papici a îngenuncheat din nou Consiliul Județean Satu Mare și Spitalul Județean
.
Marcela  Papici, fost manager la Spitalul Județean Satu Mare, fost candidat independent pentru Camera Deputaților, a câștigat din nou în instanță împotriva Consiliului Județean, a președintelui acestuia, a Comisiei de concurs și de soluționare a contestațiilor, a mangerului numit de CJ.
A doua oară! Împotriva tuturor!
Concursul pentru postul de manager a fost ANULAT de instanță.
.
Un concurs organizat pentru clientela de casă de fapt, așa cum se mai întâmplă și în administrația careiană.
Dar de ce s-au temut grofii nu au scăpat. Coșmarul lor, Marcela Papici, fost manager la Spitalul județean Satu Mare, a câștigat în instanță dreptul de a participa la un concurs organizat  în mod corect. Toate cheltuielile de judecată, cu tot cu onorariul avocatului, se vor suporta de …grofii perdanți.
Inițial, organizatorii concursului au solicitat candidaților să aibă studii superioare de lungă durată dar fără a menționa specializarea. Adică ar fi putut participa la concurs orice absolvent al Facultății de Teatru și Film. Tot Marcela Papici a fost cea care a corectat eroarea vizată de un jurist pus în fruntea Consiliului de Administrație.
S-a cerut apoi candidaților să aibă minim 2 ani vechime ca manager de spital, știut fiind că Marcela Papici are doar 1 an și jumătate vechime.
Nici planul de management al actualului manager care are  și postura de candidat nu e ceea ce ar trebui să fie. Adică obiectivele planului sunt pe 2 ani în loc de 4.
.
,,Am câștigat! Iar! A 2-a oară! Impotriva tuturor!
Un al doilea complet de judecată a dat aceeasi decizie ca si primul complet de judecată! CONCURSUL pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Judetean Satu Mare, RĂMÂNE SUSPENDAT!
PS Si mai au să-mi dea si bani!
PS 2 Minodora Sorian e cea mai tare! Avocata mea,, scrie  pe pagina sa Marcela Papici.
.
.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu