S-a aprobat schimbarea uniformelor și însemnelor Jandarmeriei și Poliției

• publicat la: 16 septembrie 2021
S-a aprobat schimbarea uniformelor și însemnelor Jandarmeriei și Poliției

Ieri, 15 septembrie 2021, a avut loc sedința Guvernului. Printre proiectele de hotărâre adoptate s-au regăsit și cele prin care se va stabili uniforma personalului militar din Jandarmerie, Poliție și structurile centrale din cadrul MAI. Despre aceste cheltuieli stupide ale Guvernului nu suflă niciun cuvânt parlamentarii sătmăreni care sunt atât de vocali când vine vorba de persoana lor.

Un Guvern pervers pune taxă pe concediul de maternitate și suplimentează astfel fonduri de cheltuieli care mai de care mai ….dedicate. La fel ca în cazul schimbării mașinilor de poliție cu tot cu sigle. Deranja prea mult tricolor românesc.

Miercuri, miniștri au decis ca să se modifice anexele privind forme și conținut de insigne la Jandarmerie, Poliție, chiar uniforma personalului militar și documentele de legitimare.

 

Tot în această ședință de Guvern, miniștri au aprobat un model de steag al județului Covasna din care lipsesc cu desăvârșire însemne ale românilor, județul Covasna fiind  un județ din România  în care locuiesc și români.

Deci trădarea e deja pe față în Guvernul României.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu