Bani pentru lucrări în cartiere ce nu apar pe Harta Carei. Din zicerile unui primar evazionist

• publicat la: 22 octombrie 2021
Bani pentru lucrări în cartiere ce nu apar  pe Harta Carei. Din zicerile unui primar evazionist

Cu tupeul caracteristic, primarul evazionist, cu datoriile eșalonate, anunță accesări de proiecte pentru lucrări și în cartierele Mihai Viteazul I și II din Carei doar că aceste cartiere  nu sunt menționate pe HARTA CAREI postată pe pagina oficială a Primăriei Carei.

.

.

Aceasta este politica dusă de conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei….discriminare, lipsă de respect pentru comunitate, sfidare.

Până și pe Google maps apar numele celor două cartiere. Doar Primăria Carei nu vrea să treacă pe HARTA CAREI numele celor două cartiere Mihai Viteazul I și II. Dar vrea să atragă fonduri folosind  numele lor! Pe pagina www.municipiulcarei.ro puteți vizualiza Harta Carei.

Conducerea UDMR  de la Primăria Carei este scutită de a manifesta respect reciproc și  purtare civilizată? De fapt totul este doar o provocare din partea unui primar care și-a clădit ascensiunea inițiind conflicte  interetnice în orășelul unde nu au existat neînțelegeri până la venirea lui. Exprimarea sa din ședința publică a Consiliului Local   ,,nu provocați maghiarii,,  este mai mult decât elocventă în acest sens!

Treceți numele cartierelor Mihai Viteazul I și II pe Harta Carei dacă tot vă folosiți de denumirea lor pentru accesare de proiecte!

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu