Mai puțini candidați pentru postul de director la concursul din 15 octombrie

• publicat la: 14 octombrie 2021
Mai puțini candidați pentru postul de director la concursul din 15 octombrie

Centrul special desemnat pentru desfășurarea probei scrise este COLEGIUL NAȚIONAL „MIHAI EMINESCU”, Strada Mihai Eminescu, nr. 5. Proba scrisă se desfășoară începând cu ora 10.00 și durează maximum 120 de minute. Accesul candidaților în săli se face în intervalul orar 9.00-9.30. Candidații vor fi repartizați în săli în ordine alfabetică. Candidații care nu sunt prezenți în sala de concurs la momentul deschiderii plicurilor cu subiecte pierd dreptul de a participa la concurs.

La această probă a concursului pot participa, în calitate de observatori, reprezentanți ai organizațiilor sindicale, ai federațiilor/asociațiilor de părinți, ai elevilor și agenților economici parteneri, desemnați de organizațiile reprezentative pe baza solicitării comisiei de organizare a concursului. Persoanele desemnate ca observatori se vor prezenta la centrul de concurs la ora 11.30, având asupra lor delegația specială.

Proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director/director adjunct se desfășoară cu respectarea prevederilor ordinului comun ME/MS/5338/1082 din 1.10.2021 de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică și a măsurilor care se impun: stabilirea circuitelor, purtarea măștii de protecție, asigurarea distanței etc.

Pe cele 128 posturi de directori şi 58 de adjuncţi s-au înscris 167 de candidaţi, deci  numărul candidaţilor este mai mic cu 19 decât cel al posturilor. Pentru a fi declarat admis la postul de director, candidații vor trebui să ia cel puţin nota 7 la concursul scris, după care vor trece printr-un interviu în perioada noiembrie-decembrie.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu