Patru primari UDMR din zona Carei vor asociație

• publicat la: 12 octombrie 2021
Patru primari UDMR din zona Carei vor asociație
Patru primari UDMR din zona Carei, printre care și primarul evazionist al Careiului, vor asociație pentru a putea dezvolta localitățile lor.
Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, alături de primarii comunelor Căpleni, Urziceni și Foieni, Megyeri Tamas Robert, Schupler Tibor și Brem Laszlo, vor să pună bazele unei Asociații de Dezvoltare Comunitară (ADI) în vederea dezvoltării celor patru localități.
De fapt  un nou mod de a sifona niște bani. Din puțul gândirii, evazionistul Kovacs vede dezvoltare realizarea de piste de biciclete între comunele de pe granița cu Ungaria și Carei. Iar realizarea să aparțină, evident, firmelor de casă.
.
”Primul proiect concret la care ne-am gândit împreună ar fi realizarea de piste pentru biciclete de la Carei la Foieni, înspre Căpleni și apoi Urziceni. Din Urziceni, printr-un proiect transfontalier, pista pentru biciclete ar putea să fie continuată și în Ungaria. Acordul privind înființarea acestei asociații de dezvoltare comunitară trebuie supus aprobării fiecărui consiliu local în parte. Acest prim proiect se poate depune spre finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR)”, a declarat primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs.
.

Lasati un comentariu