Primăria Carei ascunde populației informații importante și închide o sală de sport modernă pentru elevii unui liceu

• publicat la: 13 octombrie 2021
Primăria Carei ascunde populației informații importante și închide o sală de sport modernă pentru elevii unui liceu

Primăria Carei nu respectă toți localnicii și nu oferă informații complete  pentru protejarea stării lor de sănătate. Primăria Carei continuă campania guvernului și îndeamnă cetățenii la folosirea unui anumit ser de imunizare FĂRĂ a prezenta reacțiile adverse pentru ca doritorii să fie în deplină cunoștință de cauză la luarea unei decizii. Plătim atâția medici de  la buget dar nu se fac publice  afecțiunile pentru care nu este indicat acest act medical de imunizare. Nu se spune nimic despre tinerele care vor să rămână însărcinate, dacă e indicat sau nu acest act medical promovat de Primăria Carei. În țările vecine au fost făcute informări exprese pentru tinerele femei dar acest aspect nu este luat în seamă de conducerea Primăriei Carei. Pentru ei contează să aplice politica guvernului care le asigură avantaje și beneficii.

La toate acestea se adaugă faptul că a fost rechiziționată o sală de sport care deservește un liceu întreg. Deci elevilor de la Liceul Tehnologic Iuliu Maniu li s-a luat dreptul de a practica sportul în sala construită special pentru acest scop!

Avem în oraș un Spital Municipal, o Policlinică, spații ale Primăriei date celor din grupul de interese  dar conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei a decis să folosească o sală de sport pentru acte medicale. La care se ajunge pe  un drum așa cum reiese din imagine.

Acesta e comunicatul Primăriei Carei:

Centrul de vaccinare din Carei își extinde programul de funcționare și în ziua de luni, între orele 8.00-20.00. De asemenea, persoanele care doresc să se vaccineze se mai pot prezenta în zilele de marți, joi, respectiv sâmbătă, în același interval orar.
Centrul de vaccinare amenajat în sala de sport a Liceului Tehnologic Iuliu Maniu este situat pe strada Iuliu Maniu nr.21. În acest centru se folosește exclusiv serul Pfizer. Având în vedere numărul mare de solicitări, la vaccinare au prioritate cei care se programează pe platforma națională de vaccinare sau se programează telefonic la centru, la numerele de telefon 0722.648.075 sau 0747.177.480.
Luni, incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 la nivelul municipiului Carei a fost de 3,34 de cazuri la mia de locuitori. Incidența relativ scăzută față de alte municipii și orașe din țară se datorează faptului că aproape jumătate din populația Careiului s-a imunizat cu cel puțin o doză de vaccin anti-COVID.

Lasati un comentariu