Shopping City Satu Mare anunță că e deschis pentru toată lumea

• publicat la: 14 octombrie 2021
Shopping City Satu Mare anunță că e deschis pentru toată lumea

Centrul comercial Shopping City Satu Mare:  deschis pentru toți vizitatorii săi, în fiecare zi, între 10:00 și 22:00

  • NU este nevoie de certificat verde pentru accesul în magazine, galerie comercială și hipermarket
  • NU este nevoie de certificat verde pentru a cumpăra produse din food court în regim take-away

Centrul comercial Shopping City Satu Mare reamintește că funcționează după programul normal de lucru, zilnic în intervalul 10.00-22.00, respectând toate măsurile de siguranță impuse de autoritățile în domeniu.

În ceea ce privește accesul în mall, acesta nu este restricționat, Shopping City Satu Mare este deschis tuturor vizitatorilor. Clienții nu trebuie să prezinte dovada certificatului verde, iar personalul de pază nu solicită și nu verifică acest document la intrarea în centrul comercial, magazine, galerii comerciale și hipermarket. Conform măsurilor de siguranță impuse de autoritati, purtarea măștii de protecție este obligatorie în mall și în spațiile din incinta centrului comercial.

Însă, având în vedere că incidența în Municipiul Satu Mare este de peste 3 la mia de locuitori, prezentarea certificatului de vaccinare sau dovada trecerii prin boală în ultimele 15 – 180 zile sunt obligatorii doar pentru accesul în zona de food court, în cafenele și în restaurante (fără impunerea obligativității când se cumpără mâncare la pachet) sau pentru accesul la cinematograf, în sala de jocuri și locurile de joacă.

 

Restaurantele și foodcourt-urile din Shopping City Satu Mare rămân în continuare deschise tuturor pentru a ridica mâncarea în regim take away.

Implementarea tuturor măsurilor de siguranță au scop oferirea unui spațiu sigur pentru divertisment și cumpărături.

Shopping City Satu Mare: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

După o serie de verificări de conformitate și îmbunătățiri, Shopping City Satu Mare a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Lasati un comentariu