Cărți rare acordate la Carei ca premii la concursul de decorațiuni de Ziua Națională

• publicat la: 21 noiembrie 2021
Cărți rare acordate la Carei ca premii la concursul de decorațiuni de Ziua Națională

Mai sunt puține zile  până la 1 Decembrie, Ziua Națională a României, țara noastră. Prilej de sărbătoare pentru fiecare cetățean român onest țării sale. Fiecare localitate este decorată cu steaguri tricolore  pe arterele principale și la monumentele identitare.

Redacția Buletin de Carei în colaborare cu Asociațiunea ASTRA, Despărțământul ,,Aurel Coza,, Carei și Asociația românilor expulzați în 1940, filiala Carei, inițiază un concurs pentru a desemna cele mai frumoase decorațiuni pentru Ziua Națională. Fiecare casă sau apartament decorat pentru Ziua Națională poate participa la concurs. Cele mai deosebite 3 decoruri în culorile naționale vor fi premiate cu un set de cărți cu tematică istorică.

Cei care își arborează la Carei steagul tricolor la locuința lor de Ziua Națională pot participa la o tombolă la care se pot câștiga de asemenea cărți deosebite. Prin extragere la sorți, se vor acorda 5 cărți despre istoria tricolorului românesc.

Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în posesia cărților rare este să trimiteți pe adresa redacției imagini de la adresa pe care ați ales să o decorați. La data de 1 Decembrie 2021, veți putea intra în posesia premiilor.

Imaginile cu steagul tricolor arborat la adresa de domiciliu sau cu decorațiuni mai elaborate le puteți trimite la următoarele adrese:

buletindecarei@yahoo.com

sau

redactie@buletindecarei.ro

sau pe mesaj privat la pagina Buletin de Carei.

Succes și inspirație!

Mulțumim pentru donațiile în cărți din partea revistei Dacia Nemuritoare, prof.univ.dr.Gh.Iscru, av.Adrian Iscru, prof.univ.dr.Ioan Condor.

Comitetul organizator

 

 

 

Lasati un comentariu