Fără concurs pentru postul de manager la Spitalul Municipal Carei

• publicat la: 12 noiembrie 2021
Fără concurs pentru postul de manager la Spitalul Municipal Carei

Praful s-a ales și de promisiunea din iulie 2021 a primarului Kovacs. Știm că este evazionist cu acte în regulă dar pe zi ce trece ține morțiș să demonstreze că e și mincinos. În luna  iulie anunța la  o ședință de consiliu local faptul că în 3  luni de zile se va organiza concurs pentru postul de manager la Spitalul Municipal Carei.

,,Consiliul de Administrație de la spital a primit o cerere din partea dnei Rat ca să poată depune dosarul de pensionare…în aceste zile doamna doctor  predă la dr.Belbe  atributiunile de manager si de mâine dânsa dă demisia si se pensionează urmând ca apoi să desemneze un interimar..ca să  nu tragem prea mult timpul se va întâmpla acest lucru săptămâna viitoare urmând ca  în 3 luni să scoatem  la concurs postul. Mulțumim dr.Raț care de 10 ani a muncit în spital….,, a afirmat Kovacs Eugen la data de 8 iulie 2021.

Ne aflăm la mijlocul lunii noiembrie și încă nu s-a anunțat niciun concurs pentru postul de manager la spitalul Municipal Carei. Nu v-au ajuns 3 luni de negocieri pentru acest post?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu