Marcela Papici rămâne stăpână pe situație. Pataki Csaba, Consiliul Județean și Spitalul Județean au pierdut în instanță

• publicat la: 13 noiembrie 2021
Marcela Papici rămâne stăpână pe situație. Pataki Csaba, Consiliul Județean și Spitalul Județean au pierdut în instanță
,,AM CASTIGAT procesul cu Spitalul Judetean Satu Mare, Consiliul Judetean Satu Mare, presedintele Consiliului Judetean, Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean, Comisia de Concurs, Comisia de solutionare a contestatiilor!,, scrie pe pagina sa Marcela Papici, fost manager la Spitalul Județean Satu Mare.
Conditia impusa prin regulamentul de organizare a concursului (2 ani experienta in managementul unitatilor sanitare cu paturi) in baza careia mi-au respins candidatura, este NELEGALA!
Trebuie sa anuleze tot ceea ce decurge din acest regulament nelegal!
Tot instanta a decis ca studiile contracandidatului meu, actualul manager al Spitalului Judetean Satu Mare nu sunt in conformitate cu conditiile imperative ale legii; lucru dealtfel foarte bine stiut de autoritatile decidente inca din 2017 de cand au facut primul regulament de concurs in asa fel incat sa-l favorizeze! Atunci eram proaspata mamica, Sofia avea cateva luni; n-am vrut sa ma iau la „tranta” cu ei. M-am rezumat la a scrie pe FB dar, din păcate, autoritătile care ar fi trebuit să se sesizeze, dormeau. Cum dorm si acum!
Doar că, acum, nu-i mai las să facă ce vor! N-au decât să respecte legea!
Bineinteles că nici una din deciziile instantelor nu va fi pe placul lor si vor face recurs. Dar, tot bineinteles, si eu voi merge până la capăt. Vor initia recurs atât pe procesul cu suspendarea concursului cât si pe procesul cu anularea concursului(fondul) pentru că le-am castigat ambele!
Am stiut din primul moment că am dreptate si voi dovedi acest lucru, prin puterea instantelor! Multumesc avocat Minodora Sorian că ai crezut în mine si lupti pentru dreptate! Multumesc că nu te sperie, nici pe tine, balaurii!
Nu mi-e teamă!
Nu mă voi lasa calcata niciodata in picioare de nici un decident vremelnic doar pentru ca e „la butoane”!
Si dacă tot veni vorba de spital: unde e spitalul cel nou, cu heliport, de 11 milioane euro, mult trâmbitat prin presă încă din iunie 2018? Pierdeti cumva finantarea de la Uniunea Europeană?

Lasati un comentariu