Moment istoric la Primăria Carei. Prima încercare de ședință online a Consiliului Local

• publicat la: 24 noiembrie 2021
Moment istoric la Primăria Carei. Prima încercare de ședință online a Consiliului Local

Miercuri, 24 noiembrie 2021, de la ora 13,00, la Primăria Carei va avea loc prima încercare de a se ține o ședință de Consiliu Local în varianta  online. Un moment istoric am putea spune.

De la declanșarea restricțiilor privind  întâlnirile din sala de ședințe, din martie 2020, consilierii au primit materialele de pe Ordinea de Zi pe mail și au trimis votul lor tot în format electronic.

Acest tip de ședințe  în format electronic a alternat cu ședințele cu prezență fizică. Consilierii municipali au primit chiar și tablete gratuite dar ședințele nu au avut loc niciodată în format online așa cum vedem că se desfășoară la Primăria Satu Mare, de exemplu.

Rămâne de văzut dacă specialiștii din Primăria Carei au găsit soluția ușoară la care tot făcea referire primarul evazionist și vom reuși să urmărim în premieră o ședință online a Consiliului Local Carei.

Pentru 24 noiembrie 2021, Ordinea de Zi a ședinței de îndată cuprinde 13 proiecte de hotărâre la care se adaugă o informare:

 

 

 

Apare  pe Ordinea de Zi alocarea de noi sume de bani pentru iluminatul festiv de sărbători în condițiile  în care au fost deja investite sume mari pentru achiziții de ornamente în anii trecuți. Se va discuta și despre o rectificare la SC Piețe parcări, acolo unde a avut loc deturnarea de fonduri din perioada 2016-2019 iar după ce s-a pierdut procesul cu Apaserv SA tot primaria din bugetul local plătește pagubele  și nu cel vinovat pentru deturnarea de fonduri.

Mâine, de la ora 13,00, dacă totul decurge cum trebuie, vom putea asista la dezbaterile pentru proiectele ce fac obiectul ședinței de îndată a CL Carei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu