Post vacant la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei

• publicat la: 15 noiembrie 2021
Post vacant la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei

Luni, 8 noiembrie 2021, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicităţii situaţia posturilor de procuror vacante la această dată.

Astfel, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare gradul de ocupare este de 64,52% în timp ce la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei gradul de ocupare este de 66,67% adică două posturi sunt ocupate din cele 3 prevăzute. Funcția de conducere este încă vacantă, cel care o ocupă în prezent  fiind numit pe o perioadă de 6 luni până la organizarea unui concurs.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei a pierdut procesul cu Daniela Ciută, administratorul Buletin de Carei, în ce privește Ordonanța de clasare a cazului de amenințare cu moartea. Deși decizia din 31 mai 2021 este definitivă, nici până la această dată nu a fost comunicat autorul amenințării cu moartea la adresa familiei Ciută.

https://www.buletindecarei.ro/2021/05/hotarare-definitiva-judecatoria-carei-desfiinteaza-ordonantele-de-clasare-ale-parchetului.html

Acesta e timpul de reacție când vine vorba de amenințarea la adresa familiei oamenilor de afaceri careieni, Ciută. Mai mult, Ordonanța de clasare semnată de prim procurorul căruia i s-a prelungit mandatul, conține ERORI, fapt ce atestă profesionalismul cu care s-a abordat cauza. Prim procurorul Meszar face referire în Ordonanța de clasare la pagina ,,Buletinul de Carei,, o pagină clonă care nu are  nimic  de-a face cu familia amenințată cu moartea.

Se știe cumva autorul amenințării și trebuie protejat? În condițiile  în care depistarea autorului nu durează mai mult de o zi-două….dacă se dorește.

 

Lasati un comentariu