Primăria Carei nu mai prezintă încredere pentru NICIO bancă

• publicat la: 11 noiembrie 2021
Primăria Carei nu mai prezintă încredere pentru NICIO bancă

Administrația Kovacs-Keizer ne-a adus în situația de a nu mai fi credibili pentru NICIO bancă.

NICIO bancă comercială nu mai dorește să acorde credite Primăriei Carei. Avem deja credite angajate de administrația Kovacs-Keizer-Beko pe care și nepoții noștri le vor plăti.

Astăzi, la ședința de îndată desfășurată prin mijloace electronice( pentru că online nu sunt capabili să se descurce cei din conducerea exclusiv UDMR) a fost anulată hotărârea de CL 82 din 6 septembrie privind contractarea unei finanțări rambursabile de 25.364.086,95 lei. Motivul? Nicio bancă nu a dorit să acorde acest împrumut Primăriei Carei. Aceasta e încrederea de care se bucură liderii UDMR Carei care conduc orașul.

Or fi aflat de împrumutul pentru asfaltare străzi din municipiu pe care nu l-au folosit în scopul menționat ci au prăpădit banii!

Exemplu: s-a accesat un credit de 5 milioane de lei care prevedea asfaltarea porțiunii de drum din Calea 25 Octombrie dintre intersecția cu strada Mioriței până la ieșirea din oraș. Careienii știu că această porțiune este și la ora actuală NEFĂCUTĂ, desfundată de-a dreptul iar acum se solicită alt credit  pentru aceeași porțiune.

Situație identică pentru trotuarele de pe strada Kafka Margit care figurează că au fost reabilitate dar acum se vrea din nou credit pentru refacerea lor. Administrația Kovacs-Keizer-Beko desconsideră din nou careienii având impresia că aceștia au memorie scurtă.

Pe ce ați cheltuit banii împrumutați pentru reabilitare trotuare și asfaltare străzi menționate? Pe fondul apatiei Parchetului Carei și a poliției economice privind aceste abateri a fost posibilă și deturnarea de fonduri de la piața agroalimentară Carei. Liderii UDMR sunt scutiți de a da socoteală despre ingineriile cu banul public?

Daniela Ciută

 

 

 

Lasati un comentariu