Primarul evazionist de la Carei a hotărât: ședințele publice ale CL nu mai sunt publice

• publicat la: 25 noiembrie 2021
Primarul evazionist de la Carei a hotărât: ședințele publice ale CL nu mai sunt publice

Primarul evazionist de la Carei nu vrea ca localnicii să asiste la mânăriile ce au loc în Consiliul Local, la dezbaterile și așa puține spre inexistente. Așa că ședința CL din 24 noiembrie 2021 nu este făcută publică.

La Primăria Carei nu s-a ,,reușit,,  transmiterea publică a ședinței online a Consiliului Local din data de 24 noiembrie 2021. Careienii nu au avut posibilitatea să urmărească în direct prestațiile consilierilor aleși să le reprezinte interesele pentru că specialiștii în informatică angajați de Primărie nu sunt atât de specialiști. Sau nu sunt  lăsați să fie specialiști și li se pun piedici în transmiterea în direct a unei ședințe de CL varianta online.

Se confirmă încă o dată că Primăria  și Consiliul Local își ascund activitatea de ochii careienilor și prezintă doar secvențele dorite prin intermediul angajaților ce scriu prin presă sau pe blogurile personale.

Poate nu s-a vrut să vedem că primarul și viceprimarul nu sunt prieteni cu calculatorul sau nu s-a vrut să vedem  date despre jaful banului public. Pentru că ședința de ieri s-a desfășurat online dar fără a fi lăsați și careienii să asiste. O ședință publică de Consiliu Local din Carei nu este făcută publică de către conducerea primăriei.

Se explică acum de ce băiatul primarului evazionist din Carei a primit scaunul de director de cancelarie la Prefectul numit de UDMR. Corb la corb nu-și scoate ochii deci Instituția Prefectului Satu Mare nu va interveni pentru revenirea la normalitate în Primăria Carei.

Careienii sunt băgați în seamă doar când sunt chemați la ghișeele pentru plata taxelor și impozitelor pentru a asigura salariile angajaților din primărie.

Abuzul și discriminarea sunt la ordinea zilei în Primăria Carei de când avem la conducere echipa Kovacs-Keizer.

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu