Primarul EVAZIONIST din Carei deranjat de angajații care nu acceptă un act medical impus

• publicat la: 9 noiembrie 2021
Primarul EVAZIONIST din Carei deranjat de angajații care nu acceptă un act medical impus

Primarul evazionist din Carei, specializat în falimente de societăți de producție mic mobilier, îndeamnă locuitorii orașului la acte medicale deși nu are studii de specialitate. Totodată condamnă lipsa de fermitate în ce privește impunerea actelor medicale de către guvernanți printre care se regăsesc și reprezentanții UDMR.

Eram obișnuiți cu tupeul și obrăznicia sa în ce privește activitățile economice, cu ascunderea deturnării de fonduri de la piața agroalimentară dar nu credeam că e atât de disperat în păstrarea avantajelor obținute de familia sa încât să se implice în impunerea de acte medicale.

Astăzi, 9 noiembrie 2021, primarul Kovacs anunță că o parte din personalul din Primărie și cel de la grădinițele de copii nu doresc vaccinarea. Anunțul nu cuprinde niciun fel de indicații privind necesitatea evaluării stării de sănătate înainte de acceptarea actului medical impus. Anunțul primarului nu lasă dreptul persoanelor la libera decizie, gest tipic dictatorilor.

Cu băiatul numit  la Instituția Prefectului ca și director de cabinet, cu nora consilier la Consiliul Județean, cu ginerele angajat la primărie și fiica consilier județean UDMR e de înțeles că face politica guvernului DEZASTRU de la București.

Lăsați liberul arbitru să funcționeze! Nu impuneți acte medicale pe care nu le stăpâniți!

Atragem atenția angajaților că până când angajatorul nu vă dă ceva scris, mergeți la serviciu, indiferent ce vi se transmite verbal. Presiunile verbale trebuie ignorate ori, dacă sunt supărătoare, atenționați angajatorul că nu vă lăsăți hărțuit.

Mai jos aveti patru documente-formular care vă vor ajuta funcție de stadiul în care ajungeți.
Sub link-urile de mai jos aveți si o descriere a contextului juridic în care vă veți afla (textul acesta este un preambul la formularele din linkuri):
https://www.facebook.com/1150159697/posts/10225950534687213/

Buletin de Carei

Comunicat

Primarul Careiului, Eugen Kovacs încearcă, de mai multe zile, să convingă angajații nevaccinați ai celor trei grădinițe care nu au pragul de 60% să se vaccineze cât mai repede pentru a se putea redeschide aceste unități de învățământ în condițiile impuse de autoritățile centrale.
”Din nefericire, am ajuns în situația în care nu se pot redeschide trei grădinițe din Carei din cauza faptului că personalul nu este vaccinat în proporție de 60%. În aceste zile, am avut mai multe întâlniri cu angajații respectivi și am încercat să le explic câteva aspecte. În primul rând, nu pot accepta nici eu, în calitate de primar, dar nici părinții faptul că cele trei grădinițe nu pot fi redeschise din cauza celor nevaccinați, punându-i într-o situație imposibilă pe părinții care lucrează. În al doilea rând, recunosc că totul pornește de la lipsa de fermitate a guvernanților și acest lucru este valabil și în cazul altor instituții publice din România, nu numai în cazul celor de învățământ. Inclusiv în Primăria Carei ne confruntăm cu o asemenea situație, din păcate”. a declarat primarul Eugen Kovacs.
Primarul Careiului consideră că bugetarii ar trebui să fie un exemplu pentru restul populației. ”Dacă personalul care lucrează în instituțiile publice din România nu înțelege că trebuie să se supună unor reguli care să contribuie la stoparea pandemiei de COVID-19, atunci ce așteptări să mai avem de la restul populației. Specialiștii au spus clar că vaccinarea este singura soluție pentru a scăpa de amenințarea acestui coronavirus, așa că ar fi bine ca lumea să îi asculte și să nu plece urechea la tot felul de dezinformări prostești”, a mai spus primarul Kovacs.

 

Lasati un comentariu