Proiect pentru reabilitare rețele de apă și canalizare din cartierul Mihai Viteazul II din Carei

• publicat la: 8 noiembrie 2021
Proiect pentru reabilitare rețele de apă și canalizare din cartierul Mihai Viteazul II din Carei

Primarul Kovacs nu mai vrea să dea ochii cu consilierii municipali chiar dacă aceștia  îi votează la foc automat toate proiectele și nu pun întrebări incomode, cum ar fi de exemplu deturnarea de fonduri de la Piața Agroalimentară și plata datoriilor către Apaserv din banii de la buget.

Așa că a anunțat o ședință de îndată a Consiliului Local cu o oră înainte de a avea loc…prin mijloace electronice. Adică li se trimite consilierilor prin mail materialul de ședință iar aceștia trimit tot electronic votul lor. E greu cu desfășurarea online a ședințelor CL Carei și pentru primar și pentru viceprimar care nu se descurcă nici măcar cu o tabletă și pentru ei se tipăresc integral toate materialele de ședință. La Consiliul Local Carei nu a avut loc până acum NICIO ședință online.

Cele 2 proiecte anunțate pe Ordinea de Zi  se referă la reabilitarea rețelei de apă din cartierul Mihai Viteazul II și câteva străzi de mici dimensiuni iar finanțarea vizată este în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny.

Se urmărește reabilitare de rețelele de apă și canalizare din cartierul Mihai Viteazul II precum și pe  străzile Alecu Russo, Aurel Vlaicu, Crasna, Cornului, Radu Șerban și Francisc Pall.

Suma preconizată a investiției este de 7,8 milioane lei. Investiția se va adresa unui număr de 1914 persoane.

Remarcăm și de această dată reaua intenție  în formă continuă a administrației Kovacs-Keizer care menționează numele cartierului Mihai Viteazul doar când vrea să acceseze proiecte dar nu și pe Harta Carei de pe pagina Primăriei Carei. Numele lui Mihai Viteazul dă și acum fiori celor doi udmr-iști din moment ce refuză cu obstinație să îl treacă pe Harta Carei.

..

 

 

 

Lasati un comentariu