Careienii pot depune cererile pentru parcările rezidențiale începând cu data de 12 ianuarie 2022

• publicat la: 22 decembrie 2021
Careienii pot depune cererile pentru parcările rezidențiale începând cu data de 12 ianuarie 2022
Cererile pentru parcările rezidențiale vor putea fi depuse începând cu data de 12 ianuarie 2022, doar pentru blocurile de pe strada Albinelor, urmând apoi cele de pe Mozart, Bartok Bela și Calea Mihai Viteazul din cartierul Mihai Viteazul nr.2 din municipiul Carei. Programul de preluare a cererilor va fi etapizat pe zone, acesta urmând a fi anunțat din timp de către Sectorul Parcări din cadrul Direcției pentru Servicii Publice Locale (DSPL).
Locatarii blocurilor vor fi anunțați cu cel puțin cinci zile înainte de a veni rândul zonei lor, înștiințările urmând să fie afișate pe casa scărilor.
Cererile, însoțite de actele necesare, se vor putea depune individual la Centrul Social de pe strada Progresului nr.28, zilnic, între orele 8.00-13.00, iar în zilele de marți și joi și între orele 16.00-18.00. În cazuri excepționale, solicitările vor putea fi depuse prin intermediul altor persoane, cu împuternicire scrisă, cu condiția să nu locuiască în zona pentru care se distribuie locuri de parcare.
Pe fiecare cerere trebuie trecut codul parcării și locul dorit. Codul parcării și locurile disponibile vor fi comunicate cu cel puțin cinci zile înainte de începerea perioadei de depunere a cererilor pentru zona în cauză.
Societățile comerciale care dețin spații comerciale la parterul blocurilor nu sunt eligibile pentru acordarea de parcări de reședință, cu excepția băncilor comerciale.
Informații suplimentare privind regulamentul actualizat, procedura de lucru, contul bancar în care firmele pot achita contravaloarea parcării cu ordin de plată, modul de stabilire a priorităților și modelul de cerere pot fi obținute de pe site-ul Primăriei Carei (https://www.municipiulcarei.ro/sector-parcari/). Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0261/805.045 sau prin email: parcaricarei@municipiulcarei.ro.

Lasati un comentariu