Fără foc de artificii la Carei în noaptea dintre ani

• publicat la: 30 decembrie 2021
Fără foc de artificii la Carei în noaptea dintre ani

Municipiul Carei rămâne pentru al doilea an consecutiv fără foc de artificii în noaptea dintre ani. Conducerea exclusiv UDMR a fost mai preocupată de asigurarea onorariului supliment pentru avocatul favorit al primarului și de înființarea de noi posturi de conducere în cadrul Primăriei Carei prin crearea de  noi departamente. Nici clasicele pachete-cadou  de sărbători nu au mai fost acordate elevilor și preșcolarilor dar au fost mărite taxele pentru producătorii locali ce își vor desface marfa la piața agroalimentară în anul 2022. Niciun proiect de hotărâre nu a fost inițiat pentru alocarea de fonduri pentru focul de artificii.

Primăria Satu Mare și Tășnad au anunțat deja comunitățile locale despre programul oficial pentru noaptea Anului Nou, program din care nu va lipsi focul de artificii.

La Carei va fi liniște în ce privește artificiile dar orașul răsună de petarde. Grupul de interes și-a primit tot ce a avut de primit. Grofii de modă nouă nu sunt cu nimic diferiți de cei de ev mediu care trăiau tot pe spinarea comunității.

La Mulți Ani careieni! Un An Nou mai bun!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu