Nici măcar colegul și ministrul Cseke de la Dezvoltare nu mai poate scăpa Primăria Carei de rigorile legii. Primarul vrea avocat plătit din banii careienilor

• publicat la: 7 decembrie 2021
Nici măcar colegul și ministrul Cseke de la Dezvoltare nu mai poate scăpa Primăria Carei de rigorile legii. Primarul vrea avocat plătit din banii careienilor

La ceas de seară, Primăria Carei anunță ședință de Consiliu Local pentru mâine, 8 decembrie 2021, de la ora 13,00. Probabil se rușinează de Ordinea de zi pe lumină…..Așa cum se rușinează să facă publică ședința din data de 24 noiembrie 2021, cu acceptul tacit al Instituției Prefectului Satu Mare.

Ședința va avea loc în Sala Festivă, prezență fizică.  ONLINE nu se descurcă Primăria Carei cu conducere exclusiv UDMR.

Citiți proiectul inițiat de evazionistul de primar la punctul 5!

Din calitatea sa de demnitar al statului român dă din pix cu ajutorul consilierilor majoritari contracte la avocații pe care îi agreează.

O primărie cu propriul departament juridic, bine asezonat, plătește avocați care să redacteze adrese și să reprezinte Primăria….PENIBIL!

Poate ne trezim că va fi ales tot avocatul din Baroul Mehedinți cu care a mai colaborat primăria la inițiativa primarului Kovacs, plătit cu 20 de mii de lei pe cauză plus cheltuieli de deplasare, cazare,etc….Oare  o fi rezolvat ceva sau am plătit degeaba din banii de la bugetul local?

https://www.buletindecarei.ro/2020/09/primarul-evazionist-din-carei-vrea-avocat-din-baroul-mehedinti-peste-44-mii-lei-onorariu.html

Nici măcar colegul de la UDMR, ministrul Cseke de la Dezvoltare, nu mai poate scăpa Primăria Carei de rigorile legii. Abuzurile sunt la ele acasă la Primăria Carei!

La fel și bâlbele în redactarea proiectelor, drept dovadă numeroasele modificări de proiecte. Doar la această ședință anunțată seara, după ora 18,00, există 2 proiecte de modificări ale altor proiecte din acest an.

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu